De volleybalacademy met een langjarige volleybalcultuur

Volleybalacademy-logo

Wie is de volleybal Academy?

Bij ZVH hebben we een langjarige volleybalcultuur met een groot aantal eredivisiespelers (m/v) en voormalig nationale teamspelers, die nog steeds in en om de verenging actief zijn. Ook is ZVH al vele decennia aanwezig in de eredivisie en zal dat ook de komende jaren blijven.

Daarmee is een topsportklimaat aanwezig, waarin jong talent kan groeien. De ervaring die deelnemers aan de volleybalAcademy ZVH opdoen zorgt voor individuele groei, maar kan ook voor groei van hun eigen verenging zorgen.

De trainers die zich hebben verbonden aan onze Academy zijn al vele jaren actief op nationaal en internationaal niveau. Zowel als speler als trainer/coach. Hun doel is het doorgeven van kennis en spelplezier, waardoor de volleybalsport in Nederland zich kan verbeteren.

Onze zaalvolleybal trainer

Voor de Zaal

Robin Bhaggan

Robin Bhaggan

Hoofdtrainer

Robin Bhaggan is aangetrokken als hoofdtrainer van de volleybalAcademy ZVH. Robin is in zijn laatste twee seizoenen als trainer actief geweest als hoofdtrainer van het RTC en heeft veel spelers geholpen in hun ontwikkeling naar de Top en Eredivisie. Het unieke aan Robin is dat hij niet alleen in Nederland training heeft gegeven, maar ook bij buitenlandse topclubs. Hij heeft in Amerika, Denemarken en Zwitserland training gegeven, waarbij hij in Zwitserland zijn carrière heeft bekroond met de nationale beker. Robin heeft vandaag de dag nog steeds nauw contact met de talenten die hij heeft opgeleid. Zijn voormalige spelers geven aan terug te kijken op een uniek leerproces waar ze tot op de dag van vandaag nog steeds de vruchten van plukken.
 
Zijn trainingen zijn typerend aan maatwerk. Met zijn eigen werkwijze helpt hij ieder talent te ontdekken welke speelwijze het beste voor dit individu werkt. Dat betekent dat hij dus niet één ideale techniek of oefening heeft, maar vele verschillende opties waarbij uitgezocht wordt welke het beste voor jou werkt.
 
Robin leert je alle elementen die je nodig hebt om topvolleyballer te worden. Hij neemt hierbij zowel zijn Nederlandse als ook zijn buitenlandse club ervaringen mee. Het is een unieke kans om te werken met deze internationale opleider, die jou kan helpen naar jouw volgend level.

Onze Beachvolleybal trainers

Voor de Beachvolleybal

Victor-Anfiloff

Victor Anfiloff

beachvolleyballer

Victor Anfiloff was tot 2000 zelf actief als beachvolleyballer in Australië en met succes. Hij werd twee keer kampioen van zijn land en zelfs eenmaal van Azië. Nadat hij gestopt was als sporter, bekwaamde hij zich in het trainersvak. In 2007 kwam het eerste contact met Nederland tot stand. Sanne Keizer toog destijds met Marrit Leenstra naar Australië om zes weken onder Anfiloff te trainen. Dat beviel zo goed dat Keizer de Nevobo vroeg om de trainer naar Nederland te halen. Anfiloff kwam, in eerste instantie voor één zomer, en later fulltime.

Anfiloff werkte binnen Beachvolleybal Team Nederland (BTN) als bondscoach en talentcoach met zowel de topteams als de talententeams. Hoogtepunten waren onder andere twee World Tour titels (2011), een Europese titel (2012) en de Olympische Spelen in Londen, waar BTN met twee vrouwenteams Nederland vertegenwoordigde (Keizer / Van Iersel en Meppelink / Van Gestel). Bij de jeugd was Anfiloff medeverantwoordelijk voor o.a. één wereldtitel (2008) en twee Europese titels (2015, 2016).

Vanaf augustus 2019 keerde Anfiloff terug bij BTN in Den Haag. Dit jaar bereikte hij met zijn één van zijn teams (Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen) de Olympische Spelen in Tokio.

roland

Roland Rademaker

Talentcoach

Roland Rademaker is een bekende naam in volleyballand. Als spelverdeler speelde hij maar liefst zestien jaar op het hoogste niveau in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Roland, broer van de tevens bekende volleyballer Richard, kwam 23 keer uit voor Oranje. In 2014 nam hij afscheid als volleyballer toen hij met Landstede Volleybal de triple (landstitel, beker en Supercup) veroverde. Hij is op dit moment Talentcoach van BTN Jong Oranje Jongens.

FAQ

Staat jouw vraag er niet bij? neem dan contact op

Ja, dat kan. Tegelijk kunnen we dan beoordelen of de ZVH Academy de juiste plek is voor jou.

Na de 3e les wordt een plan gemaakt. We kennen elkaar dan een beetje en dan is het mogelijk om een persoonlijk plan voor jou op te stellen dat gedurende het jaar een paar keer wordt bijgesteld op basis van je prestaties.

Ja, je kunt in 3 termijn betalen, betaling steeds aan het begin van een periode.

Ja, aan het begin van het seizoen of bij aanmelding zal er een intake worden gedaan om te zien of je beschikt over het gewenste basis niveau.

Nee, het is juist de bedoeling om bij de eigen vereniging te blijven spelen en zo niet alleen jezelf maar ook je team te verbeteren.

Afhankelijk van de corona regels zal de horeca naar verwachting in Swanla naast de sporthal open zijn. Bij de beachlocatie is horeca in de omgeving aanwezig.

Ja, aanmelden is gewoon mogelijk. Je kan altijd instappen.

Nee, er wordt niet vanuit de Academy deelgenomen aan de competitie. Dat doe je dus vanuit je eigen volleybalvereniging.

Bij ZVH tref je een historie van topvolleybal, historie met talentontwikkeling/eerste vrijdag jeugdtrainingen in de jaren 90, Een netwerk in en rondom het dorp van oud topvolleyballers en volleybalsters.

Passie en liefde voor volleybal. Wij geven deze graag door aan gemotiveerde, ambitieuze en talentvolle jeugd.

Een niveau gelijkwaardig aan de RTC’s en de nationale jeugdselectie. In de testamonials vind je verschillende voorbeelden van (oud-)spelers van ZVH die doorgegroeid zijn tot de nationale en internationale top.

Onze trainers zijn professionals met ervaring op nationaal en internationaal topniveau. Zowel in de zaal als op de beach.

Oplossend vermogen, communicatie en doorzettingsvermogen als pijlers voor gedragsontwikkeling die noodzakelijk is voor topsport. Beter worden door het hybride programma van beach en indoor volleybal

Ja, dat kan maar onze voorkeur geniet het om totaalvolleybal aan te bieden, de combi van zaal en beach maakt dat je het hele jaar door onze fantastische sport kunt beoefenen en via de academy je niveau op beide disciplines te verbeteren. Beide disciplines versterken elkaar namelijk.

Wil jij lid worden van de Volleybalacademyzvh?

Lees hier alles over het lidmaatschap . En meld je aan