De volleybalacademy met een langjarige volleybalcultuur

Volleybalacademy-logo

Wie is de volleybal Academy?

Bij ZVH hebben we een langjarige volleybalcultuur met een groot aantal eredivisiespelers (m/v) en voormalig nationale teamspelers, die nog steeds in en om de verenging actief zijn. Ook is ZVH al vele decennia aanwezig in de eredivisie en zal dat ook de komende jaren blijven.

Daarmee is een topsportklimaat aanwezig, waarin jong talent kan groeien. De ervaring die deelnemers aan de volleybalAcademy ZVH opdoen zorgt voor individuele groei, maar kan ook voor groei van hun eigen verenging zorgen.

De trainers die zich hebben verbonden aan onze Academy zijn al vele jaren actief op nationaal en internationaal niveau. Zowel als speler als trainer/coach. Hun doel is het doorgeven van kennis en spelplezier, waardoor de volleybalsport in Nederland zich kan verbeteren.

Onze zaalvolleybal trainer

Voor de Zaal

Erik Nijland

Hoofdtrainer (vanaf 18 nov 2022)

Erik Nijland is als speler al meer dan tien jaar actief in de Nederlandse Eredivisie beachvolleybal. Hoogtepunt een 2e plek vorig jaar op het Nederlands Kampioenschap. Momenteel maakt hij als ervaren speler deel uit van het Jong Oranje programma van Beachvolleybal Team Nederland in Den Haag.

In de afgelopen jaren is hij actief geweest als hoofdtrainer bij het RTC in Alkmaar en daarna Rotterdam. Daarnaast heeft hij meerdere jaren rondgelopen bij BTN als jeugdcoach. Twee jaar geleden besloot hij zich nog eenmaal volledig te richten op zijn rol als speler met in de zomer veel toernooien in binnen en buitenland.

Voor de Volleybalacademie van Zevenhuizen maakt hij graag tijd en ruimte vrij om dit seizoen de vrijdagavonden training te komen geven! Erik zal zich bezig houden met de individuele ontwikkeling van de jongens en meiden van de Academie. Hij kijkt er erg naar uit om 18 november te beginnen en iedereen een mooie tijd te laten beleven!

Onze Beachvolleybal trainers

Voor de Beachvolleybal

Mika Prins

beachvolleyballer

Trainingen worden verzorgt door Mika Prins. Hij is de Libero van ZVH HS1, dat in de zaal uit komt in de ere divisie, en hij is naast jeugdinternational ook voormalig beachvolleybal kampioen in de categorie tot 19 jaar. 

Mika heeft jaren bij ZVH, het RTC en de BCR trainingen gegeven en is daarmee een trainer die in staat is om je te laten groeien in je beach kwaliteiten.

Hij speelt ook al jaren in de top van de Nederlandse eredivisie Beach.

Mika verzorgt de trainingen in samenwerking met Roland Rademaker.

roland

Roland Rademaker

Talentcoach

Roland Rademaker is een bekende naam in volleyballand. Als spelverdeler speelde hij maar liefst zestien jaar op het hoogste niveau in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Roland, broer van de tevens bekende volleyballer Richard, kwam 23 keer uit voor Oranje. In 2014 nam hij afscheid als volleyballer toen hij met Landstede Volleybal de triple (landstitel, beker en Supercup) veroverde. Hij is op dit moment Talentcoach van BTN Jong Oranje Jongens.

FAQ

Staat jouw vraag er niet bij? neem dan contact op

Ja, dat kan. Tegelijk kunnen we dan beoordelen of de ZVH Academy de juiste plek is voor jou.

Ja, je kunt in 3 termijn voor de zaal en/of het complete pakker betalen, betaling steeds aan het begin van een periode.

Betaling voor de beach is in 1 keer, betaling aan het begin van de periode.

Ja, aan het begin van het seizoen of bij aanmelding zal er een intake worden gedaan om te zien of je beschikt over het gewenste basis niveau.

Nee, het is juist de bedoeling om bij de eigen vereniging te blijven spelen en zo niet alleen jezelf maar ook je team te verbeteren.

Afhankelijk van de corona regels zal de horeca naar verwachting in Swanla naast de sporthal open zijn. Bij de beachlocatie is horeca in de omgeving aanwezig.

Ja, aanmelden is gewoon mogelijk. Je kan altijd instappen.

Ook seizoen 22/23 is er weer een ZVH Academy. De voorbereidingen zijn in volle gang, prijzen zijn nog onder voorbehoud. Zet alvast de selectiedag 2 September 2022 in je agenda en meld je aan.

Als u uw zoon of dochter afmeldt na de termijn van drie weken, ontvangt u alsnog een factuur van 125 euro voor de (selectie)training, trainingsshirt en administratieve handelingen.

De bijdrage zal in oktober in rekening worden gebracht. Bij tussentijds beëindiging of opzegging van de trainingen kan geen aanspraak worden gemaakt op restitutie.

Nee, er wordt niet vanuit de Academy deelgenomen aan de competitie. Dat doe je dus vanuit je eigen volleybalvereniging.

Bij ZVH tref je een historie van topvolleybal, historie met talentontwikkeling/eerste vrijdag jeugdtrainingen in de jaren 90, Een netwerk in en rondom het dorp van oud topvolleyballers en volleybalsters.

Passie en liefde voor volleybal. Wij geven deze graag door aan gemotiveerde, ambitieuze en talentvolle jeugd.

Een niveau gelijkwaardig aan de RTC’s en de nationale jeugdselectie. In de testamonials vind je verschillende voorbeelden van (oud-)spelers van ZVH die doorgegroeid zijn tot de nationale en internationale top.

Onze trainers zijn professionals met ervaring op nationaal en internationaal topniveau. Zowel in de zaal als op de beach.

Oplossend vermogen, communicatie en doorzettingsvermogen als pijlers voor gedragsontwikkeling die noodzakelijk is voor topsport. Beter worden door het hybride programma van beach en indoor volleybal

Ja, dat kan maar onze voorkeur geniet het om totaalvolleybal aan te bieden, de combi van zaal en beach maakt dat je het hele jaar door onze fantastische sport kunt beoefenen en via de academy je niveau op beide disciplines te verbeteren. Beide disciplines versterken elkaar namelijk.

Wil jij lid worden van de Volleybalacademyzvh?

Lees hier alles over het lidmaatschap . En meld je aan