Aanmelden voor ZVH Beachvolleybal

informatie ZVH Beach

Beste jeugd en mini’s van ZVH,

Met veel enthousiasme kunnen wij mededelen dat ZVH Beach weer van start gaat!

Na het einde van het zaalseizoen is er voor het derde jaar op rij de mogelijkheid voor alle jeugdleden en veel van de mini’s om tijdens de zomerstop het zand op te gaan. In samenwerking met BCR mogen we de velden in Nesselande gebruiken om onze eigen trainingen aan te bieden.

Dit zal wederom op dinsdagavonden plaatsvinden, voor zowel CMV- als Jeugdleden van ZVH. CMV trainingen worden alleen aangeboden voor niveau 4, 5 en 6. De trainingstijden luiden als volgt:

  • CMV: 18:00-19:00
  • Jeugd: 19:00-20:30
  • Voor de jongste groep jeugd is er de optie om van 17:30-19:00 te trainen. Dit wordt bepaald zodra alle aanmeldingen binnen zijn.

In totaal zijn er 9 trainingen van ZVH Beach, met de eerste training die start op de eerste dinsdag na de meivakantie (14-05-2024). De kosten zijn te vinden op de aanmeldpagina.

Om verwarring te voorkomen: ZVH Beach staat volledig los van de ZVH Volleybal Academy. ZVH Beach is uitsluitend voor leden van ZVH Volleybal. ZVH Beach is gericht op plezier maken met beachvolleybal, in een periode waarin geen zaaltrainingen plaats zullen vinden. Hierin leer je veel nieuwe technieken en inzichten, en ga je met een vliegende start het volgende zaalseizoen in!

Lijkt het je leuk om deel te nemen aan de beachtrainingen? Meld je dan hier aan.

Heb je vragen? Stuur dan een mail naar beach@zvhvolleybal.nl of stuur een appje naar 06-39696763

ZVH Beach is uitsluitend voor leden van ZVH Volleybal, en is gericht op het plezier en enthousiasme ontwikkelen en behouden tijdens de zomerstop van het zaalvolleybal.

Inschrijving is Gesloten!
(aanmeldingen worden niet meer verwerkt)

Dit nummer zal worden toegevoegd aan een app groep
Voor mini's alleen aangeven welk niveau er gespeeld wordt (N4, N5 of N6)
Foto's worden gebruikt voor social media, en eventueel voor reclame voor volgende seizoenen
Wil je graag met specifieke andere deelnemers in de groep zitten? Heb je vragen of opmerkingen?

Hallo! Ik ben Bart Jan, 23 jaar en studeer bewegingswetenschappen aan de VU. In de winter speel ik in de zaal bij Inter Rijswijk heren 1 als midden. In de zomer ga ik vaak het zand op om lekker te beachen. Ik ben bij Nesselande begonnen met beachvolleybal 5 jaar geleden samen met Luca van Hal. Ik begon toen in de derde divisie en heb in de loop van de jaren genoeg punten weten te halen om vorig jaar in de Eredisvie uit te kunnen komen. Op het zand ben ik overigens verdediger, tegenovergestelde van de zaal dus, maar de afwisseling hiertussen maakt het extra leuk. Ik kijk er naar uit om de trainingen bij ZVH Beach samen met de anderen te verzorgen!